4 Ocak 2010 Pazartesi

Yeni Sol Zeytinburnu Buluşması

Ahmet İnsel ve Aydın Engin'in katılacağı toplantı forum şeklinde yapılacak. Zeytinburnulular Teksif sendikasındaki toplantıya katılmaya, eşit bireyler olarak solun merkezini birlikte inşa etmeye davet ediliyor.

Solun merkezini yaratmak, yeni sol bir siyasal hareket oluşturmak amacıyla, 4 Temmuz 2009’da bir deklarasyonla atılan ilk adım, katılımlarla ve açık toplantılarla genişleyerek sürüyor. Bu toplantılarda Merkezi Temas Heyeti üyeleri tarafından sunuşlar yapıldıktan sonra, yurttaşlara söz veriiyor , demokrasi, özgürlük, adalet, eşitlik, kardeşlik ve barış için solun merkezini birlikte kurmaya davet ediliyor.

Zeytinburnu forumu...

"Sol değerlerimizin ancak ve ancak katılımcı ve demokratik süreçlerde hayat bulacağına inanıyor, sizi eşitlerden birisi olarak aramıza katılmaya ve solun merkezini birlikte inşa etmeye davet ediyoruz" diyen Yeni Sol Parti Zeytinburnu girişimcileri, bir duyuru yayınlayarak, Zeytinburnuluları Aydın Engin ve Ahmet İnsel’in sunuş konuşması yapacağı “Nasıl bir sol parti?” konulu foruma katılarak katkıda bulunmaya davet etti.

Toplantı, 4 Ocak Pazartesi saat 19.30'dan itibaren Zeytinburnu Tren istasyonu Karşısındaki TEKSİF sendikası salonunda yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder