2 Şubat 2010 Salı

Yeni Sol Kağıthane - Eyüp - Göktürk Toplantısı

Davetlisiniz

Toplumsal adalet ve vicdan temelinde eşitlikçi, özgürlükçü, demokrat bir sol merkez yaratmak, amacıyla 4 Temmuz 2009’da Ufuk Uras’ın çağrısıyla atılan ilk adim katılımlarla genişleyerek sürüyor. Yıllardır biriken sorunların çözüme kavuşturulmasını isteyenler olarak,  kriz sonrası dünyada siyasetin yeni zeminlerde gelişeceğini öngörerek ve demokrasi, adalet ve eşitliği yol gösterici kabul ederek, geçmiş siyasal deneylerimizin esiri olmadan ama onların bizlere kattığı değerlerin bilinciyle çalışmalarımızı ve çabalarımızı birleştirdik.

Daha eşit, daha adil, daha özgür, daha demokrat ve dayanışmacı yeni bir Türkiye kurmanın biricik yolu, topluma vaat ettiği niteliklere önce kendisi sahip olan yeni bir siyasal hareketin hızla güçlenmesi ve muhalefetle yetinmeyip sorunlara çözüm üretebilen, yönetmeye aday gerçek bir siyasal seçeneği temsil etmeye başlamasıdır.

Sol değerlerimizin ancak ve ancak katılımcı ve demokratik süreçlerde hayat bulacağına inanıyor, sizi eşitlerden birisi olarak, aramıza katılmaya ve solun merkezini birlikte inşa etmeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla
İstanbul Eşgüdüm Heyeti Sekretaryası
Kağıthane ve Eyüp ilçeleri Yeni Sol çalışmalarına katılmak isteyen tüm arkadaşları toplantımıza bekliyoruz...

Tarih: 3 Şubat  2010 Çarşamba
Saat: 19:00
Toplantı yeri: SHP İstanbul İl Merkezi / Kat: 4 / Şişli
(Adliyenin sırasında, Şişli Camiinin karşısındaki sokağa girince sağda ilk kapı)

Toplantı Gündemi
  • Gelişmelerin Değerlendirilmesi
  • Genişleme Çalışmaları
  • Göktürk Toplantısı
  • Şubat Ayı Ödentileri
  • Programatik Bildirge
  • Toplantıda önerilecek gündem maddeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder